Tantra massage hvad er det. Tantrisk massage

Thai Massage

Tantra massage hvad er det

Man bliver mere liderlig af tantra end ved traditionel sex og erotik og porno, fordi man mærker sin egen krop og partnerens kærlighed dybere. Tantra er ikke en religion, som nogle fejlagtigt tror, men en livsfilosofi, der handler om at leve i nuet, og leve det fuldt ud. Udover nydelsen er der også andre ting som yoni massagen er godt for: Kan løsner op for følelsesmæssige blokeringer og spændinger. Og jeg elsker at jeg traf den beslutning! En inspiration fra selve det at være i live. Udefra ser det ikke ud af så meget, men kan skal bestemt ikke lade sig snyde, for så snart man kommer indedøre, er det fantastiske smukke omgiveler, alle rum er specielt designet. Tantramassagen er en invitation til at mødes for en stund, uden andre mål end at nyde og være lige nu. Ja og nej i massage Al bevægelse kan ses som både bevidste samt mere subtile små invitationer.

Next

Hvad er Tantramassage?

Tantra massage hvad er det

Du vil se, at denne gave til din partner er en vidunderlig måde at forenes på i ånden og værdsætte intimitet på en sådan måde, at rejsen er vigtigere end destinationen. . Og hver gang synes jeg det er lige svært at forklare, fordi det ligesom bliver lidt definitivt når det klemmes ind i en forklaring, og jeg synes ikke tantramassage hører hjemme i en lukket box. Nej, jeg har ikke oplevet noget nævneværdigt. Behandleren bruger hans eller hendes hænder, knæ, ben og fødder til at bevæge dig ind i en række yoga-lignende strækninger mens behandleren også presser på dine muskler og anvender akupressur. Shiva er det maskuline princip, personificeret ved den maskuline gud, den ubegrænsede rummelighed, den absolutte tomhed, som giver plads til alt andet. Med tiden kan vi lave så mange beskyttende lag, at lyset kun skinner ud af små sprækker.

Next

Hvad er tantra

Tantra massage hvad er det

Der kan være spørgsmål du ønsker at bringe op. Bevægelse i hvad sanses rart i mig. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. For 4-hånds tantramassage, tantramassage for par, tantra for par og tantra for par heldags pakken gælder det at afbud eller ændring skal ske minimum 48 timer før aftalt tid. Musikken spiller stille i baggrunden, og jeg er henført i total nydelse og overgivelse på den sensuelle måde. I SoulBliss tilbyder jeg tantramassage til mænd med en kvindelig tantramassør. Det kan lyde mærkeligt at vi alle skinner med det samme lys, når nogen opfører sig aggresivt og voldsomt, mens andre er hengivne og tolerante.

Next

Tantramassage

Tantra massage hvad er det

Oplev nydelsen ved at blive rørt ved på en behagelig måde uden at der forventes noget til gengæld. Alternativt, så må du i byen, på Tinder eller måske oprette dig på en datingside. Hun må alt, men skal ingenting. Du skal blot slappe af, lade dig lede og være med ny åbenhed og nysgerrighed i opmærksomhed. En given slip i tankerne og forventningerne, samtidig med at du åbner op for at mærke din krop igennem dine sanser, først og fremmest følesansen. Alt dette kan opnås ved yoni massage, dog skal det siges at det hele ikke må forventes af én behandling, men kan kræve flere behandlinger.

Next

Hvad er tantra massage

Tantra massage hvad er det

Massageolie Den vigtigste ingrediens i en god nuru massage er massageolie og meget gerne rigeligt af det. For nogle mennesker især mænd er denne form for orgasme forbundet med energitab, og manglende lyst og evne til at elske videre. For mit vedkommende mener jeg at man kan man bruge tantramassage inden for flere områder, som behandling, intim massage, eller som en spirituel massage. Du øger din evne til at holde forbindelsen til dig selv, og dermed styrker du også den intime forbindelse til din partner. Det er dog ikke alle typer af massage der egner sig lige godt som forspil — det er nok de færreste der bliver vilde i varmen af at få knækket ryggen eller drejet nakken af led. Det gør det ikke, men den sexuelle energi er en væsentlig del af tantra.

Next

Om Tantramassage

Tantra massage hvad er det

Derfor skal du finde en partner der har lyst til en dejlig sensuel og erotisk massage. Hvad er nuru massage, hvad går det ud på og hvordan gør man? Når Kundalini vækkes, eller trukket ud, men også vækker den seksuelle energi i kroppen. Jeg skal ikke være nogle misforståelser her. Bemærk, at artiklen indeholder affiliate-links, altså sponsorerede links. Er en tantra massage med mig sex? Både mand og kvinde kan være massør, så I kan sagtens bytte undervejs. En følelse af at være omsluttet — uden at være holdt fast.

Next

Tantrabehandling: Hvad er det?

Tantra massage hvad er det

Du vil som mand altid få massage af en kvinde. Helt overordnet er Tantra en livsfilosofi, som handler om at leve livet fuldt ud. Efter en grundig massage hvor jeres kroppe har været været i intens nærkontakt vil i formentlig være mere end klar på for alvor at kaste jer over hinanden og dyrke hed sex. Kroppen kan holde på mange oplevelser, som vi ikke selv bevidst om. Efterfølgende fik jeg et glas vand og nogle druer for at styrke mig, og vi sagde farvel til hinanden.

Next

Hvad er tantramassage

Tantra massage hvad er det

Når vi stræber efter at noget bestemt skal ske, fjerner vi os fra nuet, fra nærværet, fra os selv. Nu vil jeg alligevel forsøge at dele min forståelse indtil videre, igennem min egen oplevelse af både at være modtager og giver af tantramassage, da rigtig mange søger svar på det spørgsmål, og måske søger du også efter et svar. Så når Kundalini er vågnet og trækkes ud af dvale, så også er den seksuelle energi i kroppen. Traditionel thai massage udføres på en polstret måtte eller en futon på gulvet, der anvendes ingen olie eller lotion, og man er fuldt påklædt. Når du forbinder din seksualitet med dit hjerte, og øger din kropsbevidsthed, hjælper det dig til at blive en bedre elsker. Lagnet kan måske se en smule kinky ud, og kunne sagtens være noget Christian Grey fra Fifty Shades havde i sin seng, men kan du se bort fra udseendet, så får du virkelig en stor fordel i et lagen der kan modstå olien. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.

Next