Snajke seks. Zestoko jebanje snajke

Zestoko jebanje snajke

Snajke seks

Kad mi je sin bio mali, jednom sam vidio kako mu žena mazi kitu,tepa, bilo mi je krivo, stalno sam joj prigovarao, ljutio se što su tako bliski. Mama mi je rekla da je ona nevina i uska da pazim da je ne bolim, obavezno svrši u nju, neka nam rodi dijete. Tada je doslo ves da nisam mogao vise poceo sam da svrsavam u moju mamu a ona je samo vikala svrsi u svoju mamicu. Nakon 10 minuta ja sam osjetio divno zadovoljstvo i iz moga kurca je sada spricala sperma. Golda me s divljenjem promatrala. Idućeg dana probudila sam se oko podneva. Dok smo nešto kasnije sjedili za stolom u polupraznom kafiću, Lukas je počeo pričati o tome koliko voli svoj posao.

Next

Snajka

Snajke seks

Prije par godina, bili smo kući mama i ja sami, sin negdje i žena izašli, pričali tako ja i ona o mom djetinjstvu, našoj bliskosti, kako smo bili vezani a i sada smo, neki kažu nije normalno, zbog čega se sa ženom stalno raspravlja. Ja sam resio pa sta bude da joj dodirnem preko gacica i da osjetim njenu picku. Još gore, počela sam primjećivati njegove skrivene poglede koji su mi upućeni. Golda me s divljenjem promatrala. Tada sam ja poceo sve zesce da nabijam mojoj seki jos kada sam cuo da ju tata rfedovno jebe to me jos vise uzbudilo. Premda sam se zbog njegovih riječi osjetila malo bolje, ipak sam odlučila i dalje odgađati susret s njegovim roditeljima dokle god to bude moguće. Tada sam rfesio da joj stavim moju kurcinu.

Next

(VIDEO 18+) BEZ CENZURE! NAJŽEŠĆI SE*S U PAROVIMA IKADA! Razvalio je! Krevet PUCA, a sve se VIDI

Snajke seks

Cim pomislim na to kurac mi je stajao kao koplje. Matija ionako još uvijek spava i tko zna kada će uopće i ustati. Izvolite, uđite, vani je jako hladno. Ali dobro, čak i ako jesam, sigurna sam da ćeš mi brzo oprostiti kad čuješ što ti imam za reći - uzbuđeno je započela Vanja čim sam se javila. Sljedi nastavak kako smo ja i moja familija imali seks svi zadjeno. Kuća mi se činila neobično tihom. Osim toga, ručak je bio upravo njena ideja.

Next

ISTINITA PRIČA: 'Pohotni svekar namamio me u kuću i pokušao zavesti!'

Snajke seks

Ja sam bio u sorcu onom sportskom tako da nisam oklevao dugo usao sam u bazen,snajka me je pitala sta cu da pijem. Nakon večere, dok se Diego tuširao, Armando me poveo u svoj atelier nedaleko od kuće, na samom ulazu u šumu. Nasmiješio mi se pokazavši savršeno bijele zube koji su se isticali na njegovome tamnom tenu. Moram priznati da sam ostala zbunjena. Ja sam Armando — prišao je i snažno me zagrlio.

Next

Snajka

Snajke seks

U pripremama za taj veliki dan Armanda sam izgurala na sami rub mozga i nisam o njemu uopće željela razmišljati. Nije trebalo proći dugo da shvatim kako sam se do ušiju zaljubila u Matiju. Siguran sam da ti može preporučiti nešto čime bi se napokon riješila tih svojih bolova - bio je neumoljiv. Kao jedna od najboljih studentica sve sam položila u roku, uzela akademsku godinu na kojoj sam polako počela spremati diplomski rad, nakon godinu dana diplomirala i tako si osigurala egzistenciju za budućnost. Vrativši se kući, odahnula sam kad sam shvatila da Matija još uvijek čvrsto spava.

Next

Maštam o svom svekru

Snajke seks

Posramljena onim što sam iznenada osjetila prema ocu svoga budućeg supruga, stalno sam skretala pogled u stranu. Rekla mi je da će mi ona pokazati neke stvari, kako se to radi, povlačila ga gore-dole, drkala, odjednom sam svršio, bio je to ogroman mlaz. Kako se samo usuđujete predložiti mi takvo što? Tada mi je rekla dodji gore i stavi mami tu moju kurcinu. Koristili smo svaki slobodan trenutak kako bismo što više bili zajedno. Kao dijete često sam je viđao golu, prolazila je pored mene, presvlačila se, kupala, kaže htjela da se upoznam sa ženskim tijelom od malena a ne kako drugi priča ili vidim slike Puno me je mazila, ljubila. Armando me zagrlio dok smo kretali prema kući veselo mi objašnjavajući sve o okolici, voćkama koje je svojedobno zasadio, ljekovitim biljkama koje su mu hobi a smještene su tu nedaleko od sjenice… Uopće ga nisam čula što govori. Poslije sedam dana došla je da me kupa, međutim, iznenadio sam se, bila je gola, kaže da se i ona okupa, obzirom da nikoga nije bilo kući.

Next

Snajka

Snajke seks

Naš je razgovor potrajao do dugo u noć. Stalno su mi govorili majković, mamina maza i nju su kritikovali što me puno drži uz sebe, kao nikad se neću osamostaliti, biti svoj čovjek, i tako to. Prije same večere neprekidno nas je nutkao kojekakvim aperitivima i silno se trudio zadržati veselu atmosferu. Znam, jednom je rekla, sada su mi plodni dani, nema veze, svrši u mene. Kad se Matija zbunjeno zagledao u mene, shvatila sam da mu tek sad zapravo više ništa nije jasno. Na spomen Nadinog imena, osjetila sam kako otpor u meni polako popušta. Nije mu jasno zašto bih mijenjala ovaj komfor za mali stančić u Londonu.

Next

(VIDEO 18+) BEZ CENZURE! NAJŽEŠĆI SE*S U PAROVIMA IKADA! Razvalio je! Krevet PUCA, a sve se VIDI

Snajke seks

Tada je starije sestra rekla da hoce da nam dirne kurceve i mi sdmo pristali. S uzdahom i klimanjem glave lijevo-desno dala sam mu adresu. Bezbroj ulja na platnu velikih dimenzija gledalo me sa zidova i s poda, iz kuteva. Kad smo se jednoga dana zasitili držanja za ruke, kilometarskih šetnji, ukradenih poljubaca u kinu i čekanja prilika da jednom od nas roditelji barem na sat-dva odu u goste, odlučili smo potražiti vlastiti stan. Mjesečina, usamljeni pas koji zavija, prekrasna djevojka s mačem u ruci, tamni horizont pred kišu… Naspram ovih, Diegove su mi se slike činile mlakima. Uostalom, dobro bih ti platio - teško dišući grubo me počeo privlačiti k sebi.

Next