Smerter efter spiral. Kan spiral give ledsmerter?

Spiral

Smerter efter spiral

Før oplægning Inden oplægning skal du have en konsultation hos en læge eller en sygeplejerske i huset. Dere som hadde smerter etter å ha fått satt inn spiral. Jeg har ellers aldrig haft menustationssmerter, så det kan jeg ikke sammenligne med. Jeg fikk spiral for ca 5uker tilbake, og smertene i magen er der fortatt. Frykten for barnløshet og det at menstruasjon og smerter i underlivet kan være. Men med Jaydess spiral får du altså et alternativ til p-pillen, hvor du ikke behøver at huske piller eller tælle pausedage.

Next

Hormonspiral

Smerter efter spiral

Her vil du blive informeret om spiralen herunder fordele, ulemper samt forløbet. Så jeg krydser fingre for, at alt er som det skal være. Har du fået lagt en hormonspiral, er det ikke usædvanligt, hvis du oplever pletblødninger de efterfølgende tre til seks måneder. En eller to tråde fra spiralen hænger ud gennem livmoderhalsen i den øverste del af skeden. Nogle kvinder syndes det er en stor fordel, andre synes det føles forkert og er hele tiden bange for at være blevet gravide. Panodil, 500 mg for at mindske de menstruationslignende smerter, der kan komme under og efter oplæggelsen.

Next

Kan spiral give ledsmerter?

Smerter efter spiral

Sørg i øvrigt for at vaske hænder og fingre grundigt inden du mærker efter snoren. Fortæl, hvis du er nervøs Det er helt almindeligt, hvis du er en lille smule nervøs ved at skulle have lagt en spiral. Lægen tager også en prøve med en lille vatpind for klamydia og gonoré. Jeg gider ikke ringe til min læge hvis det bare er noget pjat. Det er helt normalt, og småblødning kan vare op til to uger efter.

Next

Mærkelige smerter efter spiral :

Smerter efter spiral

Der er generelt flere mekanismer i forholdet mellem kroppen og hormonspiralerne, som lægevidenskaben endnu ikke forstår. Sandsynligheden for at blive gravid stiger naturligvis, hvis hormonspiralen udstødes. Jeg har forvredet mit knæ på skiferie, haft influenza der gav forværret astma og halsbetændelse så jeg har ligesom rendt der nok de sidste par måneder. Spiral-smerter varer cirka 1-2 døgn, og du må gerne tage smertestillende piller i dagene efter, at du har fået foretaget en opsætning af spiral. Smerterne minder om generende , da kroppen reagerer lidt på samme måde, som når du skal have din menstruation.

Next

Spiral

Smerter efter spiral

Infeksjoner i underlivet hos kvinner som bruker et livmorinnlegg er ofte relatert til. Kjennes ut som kramper i underlivet - sukk. Noen som har opplevd smerter i over en uke etter å ha satt inn hormonspiral? Frykten for barnløshet og det at menstruasjon og smerter i underlivet kan være. Mine smerter er ikke længere på daglig basis men med jævne mellemrum får jeg mens smerter i mave og lænd og osse sådan nogle jag og niv inden i. I og efter overgangsalderen danner man meget mindre østrogen, og det kan godt medføre smerter, da østrogen modvirker inflammation, betændelsesagtige smerter. Du bør dog undgå at bade i havet, gå i karbad eller i svømmehal en uge efter, du har fået lagt spiralen på grund af risiko for infektion. Måske føler du dig nervøs ved at skulle have en spiral.

Next

Spiral

Smerter efter spiral

Går jeg da ud fra : Mit spørgsmål er. Det er for dårligt, at din læge ikke har informeret dig grundigt. Nogle synes, det føles meget ubesværet og let at få lagt en spiral, mens andre har det lidt sværere ved oplevelsen. Kortvarig svimmelhed og blødning Du kan måske opleve, at du bliver lidt svimmel, når spiralen bliver lagt. Hvad sker der, efter du har fået lagt en spiral? Hatt min i snart måneder kobber ,og jeg har menssmerter uten.

Next

HORMONSPIRAL

Smerter efter spiral

Vores første barn var 2-3 måneder under vejs. Det gjelder blant annet stress, tretthet, hyppig bruk av såpe, p-piller, spiral ,. Afhængig af hvilken type hormonspiral, du har, kan den virke i op til 5 år. Hormonspiraler føres op i livmoderen via livmoderhalsen af en læge. Hormonet virker først og fremmest lokalt ved at gøre sekretet ved livmoderhalsen sejt og uigennemtrængeligt for sædceller og bakterier. I de fleste tilfælde vil man søge at fjerne spiralen, fordi den øger risikoen for spontan abort. Dianamus skrev: Jeg fik fjernet min hormonspiral i start november.

Next

Spiral

Smerter efter spiral

Vi lægger spiralen i dette tidsrum for at mindske pletblødninger. I enden af hormonspiralen sidder en lille snor, der hænger nedad, så kvinden har mulighed for at kontrollere føle efter , om spiralen stadigvæk er der. Hormonspiraler føres op i livmoderen via livmoderhalsen af en læge. Smerter ved betændelse sidder ofte ikke kun der, hvor betændelsen er, men også i led og ryg. Spiralen kan købes i klinikken for 400 kr. Fru'Rugaard skriver: Det kan jeg helt sikkert! Det er vigtigt, at du tager to panodiler og 400 mg ibuprofen 2 x 200 mg en time inden, du har tid til opsætning af spiral.

Next