Sjove citater om kvinder. Citater om ægteskab

Alle

Sjove citater om kvinder

Tænderne gør ikke længere ondt, og man hører ikke længere alt det dumme vrøvl, der bliver sagt rundt omkring en. Og det er da også noget af det første nybagte forældre søger efter på google nemlig børnesange eller vuggeviser. Dertil bør det gøres klart, at det ikke er jokes, der i dag ses nær så groft på, da langt de fleste er med på, at disse jokes lige så godt kunne have været om mænd i stedet for. Dog kan det godt være for meget for visse personer. Er du på udkig efter nogle gode jokes, du kan tage med til næste fest? Masser af jokes Blondine jokes — dette er nok min ynglings jokes, blondiner er bare dummere end F. Det er fordi den gennemsnitlige mand kan se bedre end han kan tænke. I dag er virkeligheden en anden, men der jokes dog om det.

Next

Citater om ægteskab

Sjove citater om kvinder

De fleste bruger tid på tøjvalg uanset om de skal på job, i byen, til middag, på ferie, i fitnesscentret og eller nogle af de mange andre aktiviteter, der fylder deres liv. Du kan se mere omkring disse citater her. Men i stedet ville vi have en verden fyldt med en masse jaloux lande, der slet ikke snakker med hinanden. Jeg elsker mine tvillinger overalt på jorden. Det er mængden af liv i dine år. Vi vil gerne dele visdom med dig, og på visdom. Så er du på jagt efter nogle Scorereplikker til at tage med i byen.

Next

Citater om kvinder og mænd

Sjove citater om kvinder

Du er mere end velkommen til at indsende dine egne jokes som vil blive vist på siden. . Hvis men er en konkurrence præget menneske kan man skiftes til at tage et spil med en ven, og derved se hvem der kan løse flest. Han betragtede fire kvinder i en bil, som det farligste og to kvinder som næsten lige så slemt. Kom ud over begrænsningerne af dit personlig tal og se dig lidt omkring. Kvinden rejste hjem med en masse ny viden, og et år senere rejste hun tilbage fordi hun ville lave en opfølgning på artiklen.

Next

Fødselsdags citater

Sjove citater om kvinder

Det er det, der gør os til mennesker. Visdom er noget af det smukkeste vi kan dele med hinanden. Scorereplikker Efter min mening er nogle af de sjoves jokes i virkeligheden Scorereplikker, disse er mest baseret på at komme i bukserne på en sød pige. Tag god tid og skriv gerne dem ned som du morer dig mest over. Visdom er tilgængeligt for alle som ønsker det. Hvis man besøger en kategori som f.

Next

Sjove citater

Sjove citater om kvinder

Og da vi er godt i gang med at tilføje kort spil til hjemmesiden, syntes jeg at dette var en rigtig god tilføjelse. Først i ægteskabet viser det sig, om en kvinde er en orkide eller en kaktus. Kvinder anvender parfume, fordi næsen er lettere at forføre end øjet Røvere forlanger pengene eller livet, kvinder forlanger begge dele. Visdom er viden, erfaringer og kærlighed kombineret til at lede vejen for andre, en forståelse af os selv og andre, og nøglen til et rigere liv. Jeg syntes personligt at sjove stavefejl, eller måske autocorrect fejl fra iPhone kan være vildt underholdende, men der skulle gerne være nok sjove billeder til enhver smag.

Next

Jokes om kvinder

Sjove citater om kvinder

Så I må selv vurdere om i syntes de er sjove. Jeg har jo været gift 3 gange. Man begynder at passe bedre på sig selv og tænke mere over hvad det er man laver. Jeg syntes selv jeg har humor i orden. Og man stopper med at høre børnesange hvilket er naturligt. Så for at dette ikke skal ske igen næste år, har jeg valgt at tilføje de bedste julesange her på hjemmesiden. Århusianer er som vi alle ved ikke dumme på nogen måde, i hvert fald ikke dummere end folk fra andre byer, de er bare sjove da de kun peger på specifikke personer.

Next

Jokes om kvinder

Sjove citater om kvinder

Det er altså en skam for det er virkelig lidt af et talent, deer går til spilde hvis du hopper. Denne gang blev hun dog meget forvirret for nu gik alle kvinder ca 5 meter foran deres mand. Dog er det meget forskelligt fra person til person hvordan vi dyrker det. Der er — med garanti — også en lang række af de jokes, du finder herunder, der vil falde i din smag. Så sig dem lige højt en extra gang inden du tager dem i brug.

Next

Sjove fakta om kvinder

Sjove citater om kvinder

Ellers kan man også spille 2, og hjælpe hinanden til at løse kabalen. Så selv nye generationer har mulighed for at prøve de spil som vi gamle mennesker spillede. I øjeblikket har jeg en også en masse andet på min hjemmeside. Dette er også rigtigt fedt at fortælle en god ven som tror han er vildt klog, og så på den måde se ham vride hjernen med at finde løsningen. Dette gælder især når børn kommer ind i livet.

Next