Sex noveller utro. Utroskab Arkiv

Utroskab

Sex noveller utro

Men en dag sker der noget mellem ham og vennens konen. De snakket om klar, butikker og kaker — men aller mest snakket de om Lise. Hev meg opp av boblebadet og plukket opp det store handkleet jeg hadde lagt fra meg gulvet. Et kort øjeblik overvejede hvor jeg var, og om jeg havde pisset i sengen. Så rejste han sig og gik på badeværelder er ved siden af soveværelset. Alt var sa naturlig og selvfolgelig. Hun spredte bena og lot meg legge meg til rette.

Next

Erotiske noveller: Mammas venninne, del 1

Sex noveller utro

Hendes bryster var store og tunge med de herligste struttende vorter. Det er altid mere frækt, at dyrke sex, hvis det er en lille smule, eller måske endda meget, forbudt. På en pub kommer kollegaerne til at snakke om sex. Du er varm, og du lader mig velvilligt kærtegne dit lem med mine læber og tunge. En fræk lille novelle om lidt frækt lir i arbejdstiden Sidst læst: En aften med min kone og hendes rødhårede veninde der tog en noget uventet drejning En gift mand prøver noget nyt Ville du turde det, hvis jeg nu sagde, at jeg faktisk kan give tantra-massage? Til slutt hadde jeg skjont at det jeg kjente var en fot som strok seg oppover leggen — helt bevisst. Denne fantasi er skrevet af to elskende, som længe havde drømt om at få en hel nat for sig selv. Mens jeg stadig filmer og tager stærke billeder tager Lau mit tøj.

Next

Utroskab Arkiv : Sexhistorier og Sexnoveller

Sex noveller utro

Svaret ligger ikke lige for, men sådan en ægtemand er jeg. Ligger topløs på stranden og nyder et par herrers interesse, døser og drømmer. Boblene i karet flommet og fraktet skummet utover mot kantene av karet. De nyder at spille op til hinanden. Om hun visste at jeg ikke hadde badebukser pa kunne jeg fortsatt ikke si noe om, men slik hun na satt kunne hun nesten ikke unnga a kjenne den voksende ereksjonen som strok henne mot ryggen hver gang hun flyttet pa seg. Jeg kunne høre han gik ud af hoveddøren. Sarlig mamma skulle nok onske аt han var her oftere, men som erstatning hadde hun nа lillesos som fortsatt bodde hjemme.

Next

Kone byt

Sex noveller utro

Frivilligt gik jeg med til, at min barndomsven søren måtte lege med Bente. Et oyeblikk tenkte jeg over muligheten fоr аt Lise hadde begynt а beinflorte, men sannsynligheten fоr at de t var noe annet — hva som helst annet — virket storre. Jeg slog blikket ned, men det var for sent. Tankerne flød ud og jeg mærkede hans bløde tunges rytmiske bevægelser og slik, mens han bevægede sig ind og ud af mig. Men jeg havde vidst det længe.

Next

Erotiske noveller: Mammas venninne, del 1

Sex noveller utro

Sammen med mamma og venninnen hennes. Min kone skulle have en ordentlig omgang fremmed pik nu, så jeg måtte køre min vej så længe. Et langtrukkent klynk fortalte meg at noe skjedde, og maten hun vred seg pa fikk meg til a gjette hva det var. Jeg gik en lille tur, og havde det helt mærkeligt i hovedet, ked af det og rasende. En stund senere var praten de tо imellom pa hoygir.

Next

Utro kone

Sex noveller utro

De havde virkelig deres hoftesvingende Abba-dansetrin i orden begge to. Jeg kunne ikke stå for det, og snappede efter vejret. Går du med et ønske om at læse en fræk novelle, som giver garanti for store bryster, har du klikket på den helt rigtige kategori. Han trak t-shirten over hovedet, og jeg måtte bare endnu engang erkende, at veltrænede mænd bare vækker mit underliv fuldstændig vanvittigt. Jeg merket den kokende rodmen spre seg i huden — den typen man far nar man blir tatt pa fersk gjerning.

Next