Prljave erotske price. Moja Devojka Je Drolja Najveća

Kako sam ga drkao i svršavao u mamine prljave gaćice (1 deo)

Prljave erotske price

Marko je tog jutra jako dugo spavao, odmarajući od kasnog izlaska i tulumarenja s društvom. Ujak se napio i vidiš sad šta napravi. Znaš da bih voleo, ujna, ali moram kući, idemo na njivu pa da im pomognem, nemoj se ljutiti — morao je da je napusti, mada mu je bilo izuzetno lepo u njenom društvu. Krenula sam rukama da ga zaustavim ali osjecanje je bilo tako dobro, da sam samo vise nabijala njegovu glavu. Ali…Ovaj je uopšte nije slušao, bio je u nirvani, na sedmom nebu. Dobro poznatom ulicom ka ujakovoj kući.

Next

Prljave strasti

Prljave erotske price

Popila je još par opuštajućih gutljaja. Ja sam oduvek bila povučena, stidljiva, tiha i mirna. Kemija koja je postojala između njih od prvog dana bila je još uvijek izuzetno jaka. Morao se ipak suočiti sa bivšom devojkom, a sem toga, setio se i nje, svoje ujne. Čudno mu je bilo da je nema na majčin rođendan, a bilo mu je veoma žao ujne. Znao sam da ću to hteti da vidim bar još jednom, a sigurno će i Kaća hteti da se priseti ove jebačine.

Next

Erotske Price

Prljave erotske price

Nagela sam se ka njemu,i jasno mi je vidjeo grudi. Kada je otkopčao dovoljno dugmadi da se jasno vidi njeno čipkasto prsluče, Marko malo zastade i utisnu još jedan dugi, strasni poljubac u ženine sočne usne. Nisam smela da se okrenem, jer sam osećala njegovo prisustvo iza sebe. Nije to želja za bilo kakvim kresom, vec nastranom i izuzetno prljavim jebačinama. Takođe imate mogućnost isključivanja ovih kolačića. Uz zidove su bile poređane stolice na kojima su muškarci sedeli, a u središnjem delu, stajala je razvučena sofa i jedna fotelja na kojoj će se odigravati večerašnja redaljka.

Next

Seksi mama

Prljave erotske price

Tijelo moje ljubomorne ali ipak drage ženice je imalo tisuće pokreta, vjerojatno maštajući da je Branko i dalje rastura. Šampanjac je krenuo da čini svoje. Sve njene drugarice često su joj zavidele, govoreći kako eto ona ima baš skladan brak, ćerku koja je uspešan đak gimnazije, lep posao i slično…Najviše su ustvari patile jer su znale da su sve njih polako gazile godine a samo je Gordana s godinama sve više cvetala i bivala jednako lepa kao u mladosti. Tri meseca vojske joj je bilo dovoljno da ga napusti. Krenule su u svlačionicu dok se blatna masa cijedila niz njihova gola tijela. Na kraju sam pustila poruku određene sadržine i vrlo brzo mi je stigla povratna poruka.

Next

Kako sam ga drkao i svršavao u mamine prljave gaćice (1 deo)

Prljave erotske price

Tako je, jebe se sa što ružnijim i smrdljivijim tipovima, i to ekstra bolesno… A ja? Trebala sam da odem u jedan poznati hotel. Životinjska požuda ih je oboje odvukla u najtamniji ponor greha da se naslađuju strogo zabranjenim voćem i po ljudskim i božjim zakonima. Osetila je njegovu snažnu ruku kojom je pomilovao po bujnoj kosi, u nadi da će izmoliti oprost i pružiti bar neko izvinjenje. Malo sam podrhtavao…Nisam mogao da ocenim da li od straha ili uzbuđenja. Opet smo se divljački prašili.

Next

Seksi mama

Prljave erotske price

Vrlo brzo su prešli na glavnu stvar: Zaiđe on među butine moje raspaljene ženice i poče da se zakiva u njen vulkan. Ranije je tu bilo samo par bezveznih ljubavi a sad su u njegovim mislima mesto nalazile mnoge lepe žene o kojima je maštao. Ćutala sam i polako ušla u sobu. Pocela je da me ljubi jako,ruku je stavila u moju pidjamu i dirnula mi kurac. Nešto je uspela uhvatiti u usta pazeći da je vidi kako guta.

Next