Parfumer til kvinder top 10. Parfume

Gaver til påske: Parfumer & pleje

Parfumer til kvinder top 10

Produktet kan dog være fjernet fra onlineshoppen, da det er udsolgt - og det vil derfor dukke op igen, når det er tilgængeligt. Derfor skal du vælge din parfume ud fra duftnoterne i bundnoterne, da det er de dufte, du vil kunne dufte resten af dagen. Lady Million beriger dig med skønne duftnoter af hindbær, neroli, citron, lettte blomsternoter, gardenia, arabisk jasmin og patchouli samt honning og rav. Invictus har noter af grapefrugt, hav og træ, hvilket netop give den varme duft et frisk og flirtende touch. Denne skønne duft er gået hen og blevet en klassiker og er helt sikkert et køb du vil være glad for. På sit hjerte - den noter akacie, appelsin træ, magnolia og jasmin.

Next

Guide: 10 Mest solgte parfumer til kvinder

Parfumer til kvinder top 10

Alle disse duft komponenter gør parfumen sød og frisk på samme tid. At omtale alle de anbefalede parfumer til mænd i detaljer vil nok føre for vidt. Giorgio Armani Acqua di Gió Denne herreparfume fra Giogio Armani er en tidløs klassiker, som også indtager førstepladsen som den mest populære duft til mænd i dagens Danmark. Duften er ren, umiddelbar og blomsteragtig og så er den b lød og intens på samme tid. Selvom du synes, at du har fundet den bedste parfume til mænd, er det nemlig langt fra sikkert, at gavemodtageren er enig. Idylle er den nyeste og mest populære skabelse af mærkenavnet Guerlain, skabt af den berømte Thierry Wasser.

Next

Gaver til påske: Parfumer & pleje

Parfumer til kvinder top 10

I år 2005, Thierry Mugler skabte en duft ved navn Alien. . Hvor meget parfume skal jeg bruge? Det er en yderst personlig, intim gave. Calvin Klein Euphoria Eau de Parfume Forhandler Totalpris Læs mere 269,95 336,00 349,00 471,96 Vil du have en sexet og sofistikeret parfume? Darvin er en meget feminin og delikat blomsterduft. Parfumer kan komme og gå med årstiderne, men nogle få parfumer går aldrig ud af stil.

Next

Top 10 Parfumer Kvinder

Parfumer til kvinder top 10

Vil du være sikker på, at du bliver husket, er denne parfume til mænd således en kærkommen hjælp. Skal du bruge en parfume til mænd? Man bør derfor ikke lade andre personer vælge for sig eller blot købe en parfume, fordi man har fået den anbefalet. Eau de Cologne Denne parfumetype indeholder 1,5-2 % æteriske olier og holder i et par timer. Den er en meget, meget mild blomsteragtig duft med noter af fresia og sarte, bulgarske roser. Jean Paul Le Male Eau de Toilette Pris: 595 kr.

Next

De 10 mest populære parfumer til kvinder i 2019

Parfumer til kvinder top 10

Det kan også være, vi ikke fører produktet, og så er du velkommen til at gå til , og skrive til os. Det fører virkelig til at forestille sig sig på en smuk ø uberørt og aldrig før set. Duften rammer plet hos rigtig mange kvinder, og er skabt til den kreative og individualistiske kvinde. Eau de Parfume har en koncentration af parfumeolie på 8-15% og holder i 5-7 timer. Parfumen kan købes i både en større beholder og som en rollerball, så du altid kan have den lækre duft med dig i tasken og nemt kan påføre et nyt lag senere på dagen. Det gælder, at hver eneste enkeltingrediens i din parfume går ind og reagerer med din hud. Spicebomb er den perfekte kombination af det krydrede og det mere lette.

Next

Parfume og kosmetik fra dit online

Parfumer til kvinder top 10

Det er den form for duft, der gør en kvinde føler som ønsker. Den smukke duft er en hyldest til livet - og fuld af omtanke og sjæl. Efter de første minutter kan du dufte hjertenoterne, og til sidst kommer bundnoterne frem. Marc Jacobs Daisy Dream er let og luftige med både blomstret og frugtagtig duft. Hendes duft er, at af lette, blide blomster. Base noter omfatter chypre, patchouli og hvid moskus for den uafhængige, egensindig, men følsom fashionista.

Next

Top 10 lange varige parfumer til kvinder

Parfumer til kvinder top 10

Det er mængden af parfume olie i en duft, der afgør hvad der er tale om. Faktorer som hudens struktur, fugtighed og kropstemperaturen har indflydelse på, hvordan duften folder sig ud. Kender du din huds unikke krav? Eau de Toilette har en koncentration af parfumeolie på 4-8% og holder i 4-6 timer. Friskheden og varmen kommer frem i Abercrombie and Fitch First Instinct ved dens topnoter af gin og tonic. Parfume - det er noget flygtig og er direkte afhængige af stemningen i sin ejer. Det påhviler de chirpy, boblende divaer! Elisabeth Arden — New York, New York Elisabeth Arden My Fifth Avenue EdP, 50 ml.

Next