Misli pozitivno izreke. Citati

Najlepše misli (izreke) o sreći

Misli pozitivno izreke

Ajan joj zaista da savjet, poučivši je također kako da smiri svoj um i kako da smanji svoju vezanost. Pronađite ljude koji vas nasmejavaju i vaši će dani postati bolji. Njoj je davao samo najbolje i veoma je o njoj brinuo. I svaki Učitelj je isto tako imao istu poruku: Šta sam ja, to ste vi. Ako vaš život daje željene rezultate, utjeèe na svoju obitelj. Vi ste svi tražili uspeh — po svaku cenu, a Džimu je njegovo poštenje bilo važnije od uspeha.

Next

Pozitivne izreke: Poželjniji, Optimističniji način razmišljanja

Misli pozitivno izreke

Uvek kad pocnu da me hvataju takve misli samo se setim svega sto citam na tvom blogu i onda pokrenem borbu mog dobrocudnog vuka protiv zlokobnog. Kad ljubav govori, razum ćuti. Kad primate tu svotu novca koju ste naveli na čeku zamenite novim iznosom ili napravite drugi i ponovite sve ostalo. Vise necu da dozvolim da mi misli upravljaju životom. Znaš da je nemoguće trčati, i jesti svojim ustima, pa zato imamo pupčanu vrpcu. Jos je lepsa stvar sto ne menjam samo sopstveni vec i zivote velikog broja ljudi oko sebe. Neka deca su se počela smejati kada je otkrila ogrlicu od plastične imitacije kamenja, gde su neki vidno nedostajali, kao i do pola ispunjenu bočicu parfema.

Next

Mislite pozitivno

Misli pozitivno izreke

Toda ljudje pogosto z obžalovanjem strmimo v zaprta vrata tako dolgo, da novih odprtih vrat ne opazimo. Mi svakako nećemo učestvovati u tom životu, ali mi za njega živimo sada, radimo, patimo, mi ga stvaramo, i jedino u tome je cilj našeg postojanja, i ako hoćete, naša sreća. Ne možemo svi činiti velika dela, ali možemo činiti mala dela sa velikom ljubavlju. Sve religije sveta propovedaju o zahvalnosti, svi narodi i sve civilizacije su primenjivale zahvalnost od davnina. Neka užasna misao za koju se um zakači, napravi cijeli scenarij i onda nastaju veliki problemi, ubrzano disanje, znojenje, a opasnosti nigdje, osim u glavi. Ali kako Žoze nije znao šta je ljubav, nije se ni obazirao na njihova pitanja. Ljubav je poput rata: lako ju je započeti, ali vrlo teško zaustaviti.

Next

Najlepše misli (izreke) o sreći

Misli pozitivno izreke

Svakog dana su u isto vreme svi zajedno otvarali I zatvarali svoje ducane a zatim odlazili svojim kucama. Jedne takve predvečeri, setio se celog svog života koji je prohodao od najgore bede do kompletne sreće. Šta vide i slepi ne vide zaljubljeni. Ako preskočite jedan dan sa vežbom, vratite se 3 dana unazad pa krenite odatle. Zdaj se spomnim zelo malo stvari, ki bi jih bilo potrebno jemati resno. A posao, novac i položaj u društvu… poput šoljice. Poslali ste poruku da ga ima dovoljno, da ga možete darovati, da ste u frekvenciji izobilja i mora da vam dođe još novca.

Next

Bistre misli, bistrih glav

Misli pozitivno izreke

Svaki razvoj širi se prema van od plodne i snažne jezgre. »Ljudje potujejo, da bi se čudili višini gora, ogromnim valovom na morju, dolini rek, prostranosti oceana, kroženju zvezd, in gredo mimo samih sebe, ne da bi se čudili. Da Bog postoji, ne bi sigurno bilo patnje i bola. A kad nesto zelis, kad zaista zelis to i dobijas! Izdvojili smo neke od najzanimljivijih poslovica i mudrih izreka o poslu koje su zabeležene od strane starih. Hvala Ti od srca, i čast mi je što sam te naučila važnim životnim istinama koje primjenjuješ i time bivaš sretnija i ispunjenija.

Next

Mislite pozitivno

Misli pozitivno izreke

Uz knjigu kupila je i paketić keksa. Vlasnici ducana su ziveli I radili u korektnim I fer uslovima. Ako pokažete ljubav ništa ne gubite, ako prikrivate ljubav bićete na gubitku. Zato, pazite što sejete, jer to će nam odrediti šta ćemo kasnije žnjeti. Pričali su o raznoraznim stvarima i temama. Maštajte o nekim ciljevima koje želite da postignete i zamislite kao da vam se to već dogodilo. Iako, nikad ranije nisam meditirala,zaista mislim da ta jednostavna metoda udah-izdah, gde svoje misli skocentrises na sadasnji trenutak, je mocna i delotvorna.

Next

Pozitivne izreke: Poželjniji, Optimističniji način razmišljanja

Misli pozitivno izreke

Tako su prolazili dani i nedelje. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Otresao bi zemlju sa leđa i popeo se na nju. Resnično veliki ljudje vam dajo občutek, da lahko veliki postanete tudi vi. I sretna sam kada vidim unucicu, djecu koju sam podigla u dobre ljude, kuci koja nije velika, ali je topli dom, zahvalna na jutarnjoj kavi sa suprugom.

Next