Job i føtex. Job ads

Job

Job i føtex

Lækkert kød, garniture og smagfulde delikatesser er blot noget af det, du som gourmetslagter kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen. Med dagligvarebutikker i tre lande, webshops, stormagasiner, kaffebarer, restauranter og som leverandør af måltidskasser i hele landet griber vi ind i millioner af menneskers liv. Læs mere om de i Salling Group. Du kan altid trække samtykke tilbage ved at. En vigtig forudsætning er, at vi giver vores kunder den bedst mulige indkøbsoplevelse og pris og samtidig sikrer vores lager- og butikspersonale de bedst mulige betingelser for at håndtere de varer, vi sælger i vores butikker og online. Den opgave tager vi meget seriøs, og hos os får du som elev en solid uddannelse i en international virksomhed, hvor vi kombinerer teori og praksis.

Next

Job ads

Job i føtex

Som bager i vores butikker bliver du del af et arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor samarbejde i teamet er en naturlig del af at skabe succes. Søg de ledige job i føtex her Du finder jobannoncerne fra Føtex, Føtex food og Føtex' ledelse og reklame afdeling i joblisten herunder. Det kan samtidig give en god ballast til din videre karriere i Salling Group. Du kender det sikkert godt — som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Du giver også virksomheden mulighed for at kontakte dig, hvis de i fremtiden har et job, der matcher dine kompetencer. Her skaber du gode oplevelser for kunderne og får en hverdag i selskab med et hold af glade og motiverede kolleger. Du kan også se listen over ledige job i føtex nedenfor.

Next

Salling Group

Job i føtex

Sammen med dine kolleger sørger du for, at hylderne er fyldt op, og at varerne står pænt. Der er med andre ord rigtig mange forskellige typer jobs at søge og gode muligheder for at udvikle dig - også internationalt. Derfor søger vi dig, der gerne vil styrke dine personlige kompetencer og udvikling. Bemærk, at evalueringerne i kategorierne optræder separat fra den overordnede score, der skal ses som en særskilt kategori. Vi giver dig en høj grad af ansvar, og du får rig mulighed for at præge afdelingen, samtidig med at du udvikler dig personligt og fagligt i en varieret hverdag. Derfor har vi et stort ansvar, og det tager vi på os, når vi hver eneste dag arbejder for at gøre hverdagen bedre. Sammen med slagtermesteren er det nemlig dig, der tager ansvaret for, at delikatessen leverer lækre retter — hver dag! I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig.

Next

føtex som arbejdsplads

Job i føtex

Det kræver dygtige specialister, og derfor uddanner vi vores egne bagere i vores mere end 50 bagerier i føtex og Bilka. Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Ved udgangen af 2017 var 58% af lederne i Salling Group kvinder, ligesom kvinder tegnede sig for 56% af alle forfremmelser i 2017. Vi har sendt dig en email, hvor du kan skifte din adgangskode. Den indtastede email er forkert Du har nu skiftet din adgangskode Vi kunne ikke logge dig ind.

Next

føtex som arbejdsplads

Job i føtex

Du er ansvarlig for alle de aktiviteter, varerne kommer igennem fra de bestilles, modtages, sættes på hylden, og til de bliver solgt i varehuset. Som bagersvend er du med til at sikre, at vores udvalg er stort, og at vi lever op til vores kvalitetsmål for friskt og lækkert bagværk. Du får frie rammer til at opbygge udstillinger, så du får rig mulighed for at udnytte dit visuelle talent. Meget skidt balance mellem arbejds og privatliv. . Du er bindeled mellem delikatessen og slagtermesteren, og du er med til at skabe gejst i afdelingen, hvor du støtter dine kolleger i at forbedre deres præstationer gennem samarbejde og faglig udvikling. Lav en lille fejl og det vil blive husket og kommenteret.

Next

føtex som arbejdsplads

Job i føtex

Ligestilling Ligestilling er en forudsætning for at kunne rekruttere de bedste talenter. Vi uddanner både butikselever, bagerelever og slagterelever — i alt mere end 500 om året, på tværs af Bilka, føtex og Netto. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder. Derfor har vi har styrket vores indsats på området for at leve op til vores egne målsætninger. Vil du styrke din lederprofil, og vil du arbejde hands-on med kunderådgivning og butiksopsætning af et stort og varieret vareudvalg? I vores butikker er tempoet højt, og du har rig mulighed for at gøre en forskel og omsætte dine idéer til resultater. Du har det samlede ansvar for driften, personalet og salget i slagterafdelingen og delikatessen.

Next