Gey slike. Home Page

Drkanje

Gey slike

Međutim, vjerojatno od uzbuđenja današnjeg dana, san mi nije dolazi na oči. Njegova topla usta i vlažni jezik majstorski su kružili po mom glaviću, gutajući mi cijeli klip i izluđujući me. Drugom sam rukom mazio Igorova vrela jaja i lagano mu gurao prst u šupak. Znao sam da je sada pravi trenutak da im pustim neki tvrdi gay pornic u kome se muskarci rasturaju od kurca. Administratori sajta ne odgovoraju za istinitost postavljenih oglasa, niti su dužni da proveravaju istinitost istih. Goran Stojičević Karamela Gej aktivista i bivši učesnik Velikog brata Boban Stojanović pre dve godine na svom Fejsbuku isprozivao je estradnog imitatora Gorana Stojičevića Karamelu.

Next

GAY

Gey slike

Brzo smo uhodali ritam jebanja, ja sam mu se nabijao na karu, a on ju je gurao u mene. Rukom mi je mijesio jaja i žustro mi natezao kitu; bilo je tako vlažno i vruće u njegovim ustima, stiskao me čvrsto i gutao sve brže. Dok mi je pušio, jebao me u grlo, sve vreme stojeći pored kreveta; onda me malo povukao napred i opkoračio preko lica, tako su mu muda i čmar bili u visini mojih usta. Izvukao je prst iz mog šupka i rekao mi neka se zakopčam. Prve dvije godine radio je sve i svašta i po dvadeset sati dnevno, te marljivo štedio. Najbolji tip kog možeš da dobiješ, ali bez preterivanja.

Next

Home Page

Gey slike

Upoznali bi se sa mlađim momcima, može I parovi, koji bi malo akcije. Naš sajt posećuje veliki broj žena u potrazi za druženjem. I dalje tražim nekoga ko bi se poklopio sa mnom i mojim osobinama. Jezici su nam se razigrano sudarali, a mi smo duboko disali loveći zrak i usput se oslobađali odjeće. Zamišljam Petra kako gol izlazi iz vode, kapljice se cakle po njegovom isklesanom tijelu, a ogromna batina njiše se u hodu i lupka o njegova bedra. Nikada više necete biti usamljeni, uvek ćete imati druga, ljubavnika, prijatelja. Pogledi su nam se sreli, smiješio mi se zgodan, crn muškarac, tridesetih godina, a onda sam primijetio kako i on ima jaknu u krilu, dok mu lijeva ruka radi isto što i desna.

Next

Šuškalo se da vole muškarce: Najšokantniji gej skandali koji su potresali Srbiju! (FOTO)

Gey slike

Htio sam ga odmaknuti od sebe, ali je bilo nešto uzbuđujuće u ljubljenju tog mladog i lijepog momka. Namazao je i svoj kurac i bilo je vrijeme za gubitak moje nevinosti. To sam pokazao tako da sam visoko podigao noge i uhvatio se rukama ispod koljena, čekao sam ga tako isprčen, sa šupkom koji je gladan kurca zijevao. Korišćenjem ovog sajta prihvatate sve uslove korišćenja smsljubavnioglasi. Dupe bi dao za sex :D Mada volim da dajem i ovaj moj moćni veliki penis. Gej prica - Primanje velikog Erotska Prièa Vrati se nazad na Gej prica o primanju velikog od 24 cm Već neko vreme sam se dopisivao sa ovim tipom, ali nikako nismo mogli da se sastanemo. Rukom sam mu obuhvatio čvrsta, puna jaja i divni, nabrekli kurac.

Next

5 najboljih gay klubova u Beogradu

Gey slike

On je rasirio noge, ja sam kleknuo i poceo da se igram sa njegovim penisom, da mu lizem jaja, i polako uvlacim i vadim iz usta. Ako želiš da me probaš, piši mi sms. Kada sam došao do daha, lagano sam se spustio i stavio mu glavu među znojne i dlakave noge, ližući mu butine, jake sportske noge, a sada sam prvi put jezikom dotakao i kurac. Obišli smo sva znamenita i manje znamenita mjesta, prekapali po antikvarijatima, vrlo ukusno ručali u njihovom omiljenom pubu i dan se neumitno bližio kraju. Muška kučka, obožavam da se oblačim kao žensko. Moj nasapunani tvrdi pimpek strelovito je uletio u njegovu guzu. Ovaj sajt je namenjen svima vama koji želite da steknete nova poznanastva, prijatelje, ili ostvarite vezu sa momcima iz gay populacije, a sve to anonimno, bez mogućnosti da iko sazna vaš broj telefona ili bilo koji drugi lični podatak.

Next

GOLAC @ Gay Serbia

Gey slike

Ako se svidjam I tebi, javi se lično da odradimo to I da nam bude odlično. Kurac mi je bio duboko u rascjepu, samo su mi jaja lupkala po crvenoj tkanini. Legao je na krevet naslonjen na zid i pokazao mi da mu sednem na kurac. Lični gay oglasi su Vam dostupni i Vi ste onaj koji bira i treba da napravi prvi korak. Rekao sam mu da će to prijati i njemu i meni i da će se oraspoložiti, a zatim sam mu napomenuo i statistiku da momci bolje dudlaju kitu od devojaka.

Next