Butikker flensborg gågade åbningstider. Den indre by i Flensborg

tilbyde

Butikker flensborg gågade åbningstider

Her findes et meget velfungerende handelsliv og med butikker for enhver smag. Udsalget er ved at være overstået for denne sommer, og efterårsvarerne er kommet frem i butiksvinduerne. Mange butikker har dog selv valgt at lukke. Matas med apotek har åbent mandag-fredag 9:30-18:00 og lørdag 10:00-15:00. Har du en gyldig parkeringsbillet, så vil du modtage rabat blandt alle butikker, som er en del af Parken Plus.

Next

Din Graensebutikker

Butikker flensborg gågade åbningstider

Åbningstider på Holstenstraße: Mandag - fredag: kl. Sportigan - gør din krop en tjeneste Kirppu - Danmarks første og største loppesupermarked. Man kan også gå på jagt efter smukke tekopper og kander. Den hyggelige gågade i Flensborg Centrum vrimler med både specialbutikker og store butikskæder. Dog har de fleste restauranter åbent, tjek evt. Foto: Elsa Holmer Flensborgs gågademiljø består af Grosse Strasse, Holm og Rote Strasse. Her kan man naturligvis købe et utal af forskellige tesorter — som bliver vejet af på stedet.

Next

Flensburg Shopping

Butikker flensborg gågade åbningstider

Man sikrer sig naturligvis, at tingene er produceret under ordentlige arbejdsbetingelser, at kvaliteten er i top og at vejen fra producent til forbruger er transparent og uden fordyrende mellemled. Fra den smukke Rote Straße over Südermarkt, Holm og Große Straße til Nordermarkt og Norderstraße – overalt findes en broget blanding af små butikker, kendte kædeforretninger og varieret gastronomi. Derfor arbejder vi på at forbedre oplevelsen for vores brugere, når de besøger os på vores sociale medier og vores hjemmeside Forside - Ringsted Cit Find informationer og åbningstider for alle føtex butikkerne. Vores anbefalinger: — — — — — og 8 - 20 Vi holder jer løbende orienteret! Mathias Centret lukker ned, vil gågadens butikker fortsat have mulighed for at holde åbent - med undtagelse af frisører, massører, tatovører samt restauranter og beværtninger. Karstadt og et bredt udvalg af eksklusive butikker. Foto: Elsa Holmer I butikken i Flensborg kan man f.

Next

Shopping i Flensborg, Lyksborg & ved Flensborg fjord

Butikker flensborg gågade åbningstider

Karakteristisk er det, at man sidder ude, når det kan lade sig gøre. Her er åbent alle ugens dage, også på søn- og helligdage! Super idé, som tiltrækker mange kunder, der har interesse for gastronomi. Det er den strækning, der er den tættest befærdede bl. Undtagelsen er Meny, Stoholm-Viborg Slagter og Matas med tilhørende apotek. I den del af gågaden, der hedder Grosse Strasse, er der ingen varehuse, men derimod masser af små specialbutikker — og som i Holm et væld af restauranter. Hver uge kan du finde de nye tilbudsaviser og spændende artikler her — lige til at bladre igennem inden du skal på shopping- og oplevelsestur til Fördepark i Flensborg.

Next

Ringsted gågade åbningstider

Butikker flensborg gågade åbningstider

Flensborg er en hyggelig gammel havneby hvor det bedste af dansk og tysk kultur mødes. Kernen i indre by er Alter Markt det gamle marked og St. Flere virksomheder i Flensborg og omegn ses ofte som samarbejdspartner i Fördepark. Følg derfor løbende med på vores Facebook-side her og se flere oplysninger om arrangementer, tidspunkter og andre praktiske informationer, så du ikke går glip af et spændende arrangement Hos Søstrene Grene ønsker vi at levere gode oplevelser. Eller hvad med en Sunderpani citron-ingefær-te? Skærtorsdag er der normale åbningstider, Påskelørdag 9.

Next

tilbyde

Butikker flensborg gågade åbningstider

Således har du altid Flensborg i lommen. Frellsen har specialiseret sig i kvalitetsprodukter indenfor kaffe, hjemmelavet chokolade og delikatesser - og leverer til mere end 7. Se på de pragtfulde gamle borgerhuse, gå væk fra hovedstrøget og ind de hyggelige baggårde, hvor du finder endnu flere spændende småbutikker og spisesteder. Masser af specialudstyr til de, der holder af trekking, og lige så meget til skaterne — i hver sin butik lige over for hinanden. På de offentlige parkeringspladser kan man parkere gratis i 30 minutter. Selv lige nu, hvor man kan læse om truende fraflytning fra vestjylland, er Ribe den eneste by fra Ringkøbing i nord til Tønder ved grænsen , der har haft fremgang i bosættelse Aabenraa byder dig velkommen til en skøn indkøbsoplevelse med Danmarks længste gågade, hvor du finder små personlige detailbutikker flensborg gågade åbningstider ringsted bibliotek åbningstider I det 140 år gamle pakhus på havnen i Svendborg forenes to af Svendborgs stoltheder, nemlig det maritime miljø og den gode smag af alle de fristende, fynske fødevarer Fem måneder inden åbning kan ejeren melde tæt på udsolgt: 95 pct.

Next

Åbningstider

Butikker flensborg gågade åbningstider

Midtbyens butikker Sorø Handel og Service Banker Bedemænd Biler Blomster Bøger, papir, hobby Cykler Dyr E-handel Ejendomsmæglere Elektronik Frisører Genbrug Guldsmede Hudpleje og medicin Hus og have Legetøj Mad og drikke Optikere Tankstationer Tøj og sk Roskilde har et inspirerende og spændende forretningsliv. Her i vores shopping-rubrik kan du danne dig et overblik over de mange muligheder! Slut shoppingturen godt af med et café-besøg på Dreiecksplatz i den sydlige ende af Holtenauer Straße. Det både dufter og smager eksotisk. Her ligger skobutikkerne Schuh-kay, Deichmann og Tamaris, det populære Rats-Apotheke, materialisten Rossmann og en række specialbutikker, der handler med alt fra briller, tøj og smykker til kosmetik og bøger. Sophienhofs Food Court står klar til at stille sulten og slukke tørsten. Om I er med bus, bil eller tog, så kommer I nemt frem til stormagasinet , der ligger lidt udenfor byens centrum og tilbyder alt, hvad hjertet måtte begære. I de 19 forretninger kan I finde rejser, spisesteder og shopping, som tilbyder et omfattende udbud af varer og tjenesteydelser.

Next