Šaljive slike za dan žena. Dan žena

Najlepši verzi za dan žena

Šaljive slike za dan žena

Trebali bismo čestitati svakoj ženi što voli, što može i zna, što se bori i protivi, što jest i što uspije — biti Žena. Znaj da te volim od samog starta, alI najviše na dan osmog Marta. Međunarodni dan žena ili Osmi mart je dan posvećen ženama. Zato koristim ovaj sms da ti poželim srećan Osmi mart, Uskrs, 1. Za praznik tvoj čestitam ti, čestitki tej pa naj sledi še želja, da se ti zgodi le tisto, kar te veseli! Da li vam se svidja ova poruka? Šaljive čestitke za venčanje — Brak nije za plašljivce.

Next

Poruke za Dan žena

Šaljive slike za dan žena

Koliko su duge u zeca uši, toliko ti želim radosti u duši, i koliko je lepo šareno jaje, toliko taj osećaj nek duže traje. Zaista iako šaljiva poruka za svadbu ipak u njoj ima mnogo istine jer stupiti u brak nije mala stvar i u braku mesta nema strahu, netoleranciji i sebičnosti. To bo ostalo v našem sistemu, dokler ne prekličete vašega soglasja. Neka to bude dan kada ćete svojim dragim ženama pokazati koliko ih volite i izraziti zahvalnost za sve ono što vam pružaju. Kdor nas žensk nima rad, na tem svetu nima kaj iskat, ker smo ženske ustvarjene zato, da nas moški ljubijo, razvajajo in čuvajo! Ukoliko neku poznaješ prosljedi dalje.

Next

Najlepše poruke i čestitke za 8. Mart za 2018. godinu

Šaljive slike za dan žena

O devojkama i ženama — Misterija života: žene mogu hodati satima noseći u obe ruke po torbu za kupovinu, ali nikako ne mogu da pronađu način da otvore novčanik. Zato smo se potrudili i napraviil za vas ovu sa šaljivim sadržajem. Ne treba da zaboravimo da naše pra pra pra pra pra bake nisu imale onu slobodu, koje mi žene danas imamo. Ne daj bože da je nema, sretan ti majko dan žena. Volim te, jer si život moj, tebi dugujem za sav uspeh svoj, ne volim ovaj osmomartovski dan jer nama je svaki poseban. Lepota vaša je in čar, cvetočih barvnih lepotic, toplina skrčka naj bo dar in dnevi vaši brez bodic.

Next

Najlepše poruke i čestitke za 8. Mart za 2018. godinu

Šaljive slike za dan žena

Ako zelite i vi mozete učestvovati u izgradnji najvece kolekcije duhovitih, smesnih i drugačijih rodjendanskih poruka zelja i stihova. Ako zelite pokusajte vidjeti i ostale poruke koje smo pripremili za vas. Lepa kao vila nežna kao svila, čista kao rosa, sjajna kao sunce, snažna kao stena budi ponosna što si žena. Ukoliko neku poznaješ prosledi dalje. O ljudskom umu — Ne poistovećujte moju ličnost sa mojim stavom.

Next

Saveti za žene

Šaljive slike za dan žena

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato sto si zena vec zato sto si jedinstvena od svih drugacija. U životu postoje samo žene prave, a takve kao ti svoj dan slave. Napravi selfi i pošalji mi fotku. Ženske smo čudovita bitja, ki znamo ustvarjati, tudi če na kartici nimamo kritja, se znamo za sebe postaviti! Siromašan čovek: Imam sina čija je devojka tvoja ćerka. Da li su stvarno takve ili uz pomoć šminke? Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. Ti si sve ovo za mene i još mnogo toga…Osjećam se tako sretno i ponosno.

Next

Najlepši verzi za dan žena

Šaljive slike za dan žena

I ranije smo pisali razne duhovite cestitke za razne prilike. Ali kada priđete bliže, nestanu za tren oka. Znaj da te volim od samog starta, alI najvise na dan 8. I baš danas je naš dan — i treba nam čestitati. Mudra i pravedna, ponekad sjetna, želim da zauvijek budeš sretna.

Next

Najlepše SMS poruke za dan žena, 8. mart čestitke

Šaljive slike za dan žena

Mama rada te imam, zato želim ti lep ta dan! I da se svet menja, i da se svet ruši, jedna žena uvek u srcu je i duši. Če želite, da so vaši osebni podatki odstranjeni, pošljite e-poštno sporočilo na naslov narocila hisadaril. Na 8 mart muškarci ženama poklanjaju cveće i druge male poklone u znak poštovanja i zahvalnosti. Tebi se Bože danas molim, za sve one koje volim. Ali ja sam je očigledno poslao na pogrešan broj. Dobra ili loša hrana Nemojte deliti hranu na dobru Šta muškarcima smeta kod žene pa traže ljubavnicu? Živote moj, ljubavi moja bi ću zauvek podrška tvoja, svakog minuta i svakog trena a posebno danas, na Dan žena. Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi, to je molitva i blagoslov od Boga, da svako jos više voli Hrista.

Next